Personal trainer Janne Särmäkari

Olen personal trainer Janne Särmäkari ja vuodesta 1994 asti olen toiminut liikunta- ja valmennusalalla. Opiskelin Pajulahden urheiluopistossa Lahden kaupungin oppisopimuksella. Siellä 80% työnkuvaani kuului kenttätyöt erilaisten ryhmien kanssa: Lasten sekä nuorten ryhmiä leikkikerhoista eri liikuntalajeihin. Vanhemmille pallopelejä, jumppatunteja sekä ohjasin liikuntarajoitteisten ryhmiä.

Vuosista 1993-1997 tanssiminen oli pääasiallinen toimeentuloni, mutta toimin myöskin kuntosaliohjaajana sekä ohjasin ryhmäliikuntatunteja tämän ajan. Vuodesta 1995 lähtien olin 6kk lasten ja nuorten liikunnanohjaajana USA:ssa, Wiconsin -osavaltiossa. Vuodesta 2001 eteenpäin FAF – Kuntosaliohjaajan -koulutus ja 2002 FAF – Personal trainer -koulutus, jonka jälkeen olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä ja rautaisena ammattivalmentajana.

Toiminnallinen valmentaminen on intohimoni. Kahvakuulien ja muiden toiminnallisten välineiden kanssa olen valmentanut jo toistakymmentä vuotta ja ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt yli 20 vuotta sekä toiminut lihaskuntovalmentajana yli 20 vuotta.

Olen valmentajana erittäin määrätietoinen sekä tiukka ja tuloksellisuus taattua yli 20:n vuoden kokemuksella. Huumoria on aina mukana mihin tahansa menenkin, koska hyvä mieli ja hymy auttavat jaksamaan. Positiivisuus, avoinmielisyys sekä valtava energiamääräni ovat valttejani. Lahtelaista totta kai:)