Henkilökohtainen valmennus

Personal training eli henkilökohtainen valmennus on nimenomaan henkilökohtaista. Se räätälöidään juuri sinulle oikeaksi optimoiden ajankäyttösi, lähtötasosi sekä resurssisi tulosten saamiseksi. Puhumme elämäntapojen muuttamisesta, emmekä hetkellisestä projektista. Puhumme sinusta, tärkeimmästä ihmisestä omassa elämässäsi ja sinun tulevaisuudestasi. Paras sijoitus olet sinä itse. Kun fyysinen- ja henkinen kunto ovat parhaimmillaan, ei mikään tai kukaan voi pysäyttää sinua. Ole oman elämäsi mestari ja säteile, hehku, nauti ja naura, koska meillä on vain yksi elämä niin otetaan siitä kaikki irti ja vielä pikkuisen enenmmän:D

Miksi henkilökohtainen valmentaja?

Ammattilaisena takaan tulokset ja piiskaan sinut todellakin saavuttamaan ne. Mutta muista, sinä olet se, joka tekee työn ja sinä olet se joka päättää mitä suuhusi laitat. Elämä on täynnä valintoja. Pitää vain osata valita oikein 😉 Olen sinua varten ja tuen sinua onnistumaan uudella valitsemallasi elämänpolulla. Kuten vanha sanonta kuuluu: Yksin on aika yksinäistä ja kaksin on paljon kauniimpaa.

Mitä henkilökohtaiseen valmennukseen kuuluu?

Valmennuskokonaisuus on tarkkaan suunniteltu rautaisella ammattitaidolla. Kokonaisuus ratkaisee, mutta pienet asiat tekevät ison kokonaisuuden.

1. Elämäntapakysely: Sillä selvitämme historiasi, tämän hetkisen tilanteen ja tavoitteesi.
2. Ravintopäiväkirjan purku ja sen analysointi sekä ravintovalmennuksen ensimmäinen osuus.
3. Mittaukset: Polar BodyAge – kehonikämittaus, Inbody 720 – kehon koostumus, lihaskuntotestit, kehonosien ympärysmitat ja valokuvaus (esim. kerran kk).
4. Terveystien luonti 3, 6,9 tai 12kk.